'Cübbeli Ahmet Hoca', orman yangınlarına çareyi buldu. Cübbeli Ahmet , yangınları söndürmek için uçak sayısının yetersizliği eleştirilirken 'tekbir' önerisinde bulundu.

Kamuoyunun Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, resmî ağızdan henüz bir fail bulunmadığının açıklanmasına rağmen, orman yangınlarının failinin PKK'li olduğunu ilan etti.

Doğu Perinçek'in tweeti ile başlayan "ormanları PKK yaktı" provokasyonu sosyal medyada hızla destek buldu. Provokatif paylaşımlara attığı tweet ile Cübbeli Ahmet de katıldı. 

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, attığı tweet ile önce PKK üzerinden HDP'yi hedef gösterdi, ardından da orman yangınları için tekbir önerisinde bulundu. 

YANGIN GÖRÜNCE TEKBİR GETİRİN

Ünlü, kendi attığı "#PKKyakti Yüce Rabbim, ormanlarımızı yakan Pkk'lıların ve destekçileri olan partilerin ocaklarına ateş düşürsün. Bu teröristlere yataklık yapan Hdp'nin kapatılmasını hâlâ tartışanlara akıl fikir ihsân etsin." tweetini retweet yaparak şunu yazdı:

Hadîs-i Şerîf'te: "Yangın gördüğünüz zaman tekbir getirin, zira tekbir gerçekten onu söndürür" buyuruluyor. (İbnü's-Sünnî, Amelü'l Yevm, rakam: 289-292)