Best Fm'de Ufuk Karcı ile Konuşan Türkiye programında Edremitli bir vatandaş hastane bölgesinde yol çalışmasında sorun yaşandığını bildirdi. Sorunun hızlı bir şekilde çözüme kavuşması için Fen İşleri Müdürlüğü tarafından aynı gün hemen çalışma başlatıldı. Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı konuyla ilgili Best Fm’e bağlanarak açıklamalarda bulundu

Özel Kalem Müdürü Canlı, “Fen İşleri Müdürlüğümüzce 31 Mart sonrası göreve geldiğimiz andan itibaren sıcak asfalt yapımı 208 bin 500 metrekare, sathi asfalt yapımı 167 bin metrekare yine başka asfalt türü 50 bin metrekare, parke taş yapımı 217 bin metrekare bisiklet yolu, yürüyüş yolu, yaya yolu olmak üzere Edremit’in çehresini değiştirecek ve güzelleştirecek olan bir çok projeyi hayat geçirdik. Dün yayınıza bağlanarak eksikliklerini ileten vatandaşımızın da bu sorununu bugün itibari ile çözüm yolunda adımlarımızı atmış bulunuyoruz” dedi.

Best Fm programcısı Ufuk Karcı, “Teşekkürlerimizi iletiyoruz. Özellikle yerel yöneticilerin bizim yayınlarımızda ortaya çıkan problemleri anında çözüme kavuşturabilmek adına hızlı adımlar atması ve yayınla etkileşim halinde bulunması gerçekten takdire şayan. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a Özel kalem Müdürü’ne ve tüm çalışanlarına selam ve saygılarımızı iletiyoruz” dedi.