CHP Kadın Kolları Genel Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka Twitter hesabından, Fatih Nurullah takma adıyla Uşşaki tarikatı lideri olarak bilinen Eyüp Fatih Şağban ile Ankara Büyükşehir eski belediye Başkanı Melih Gökçek'in birlikte olduğu bir fotoğraf paylaştı.

Nazlıaka, paylaşıma "Müridinin 12 yaşındaki kızını istismar edip, şikayetçi olan babasını da dövdüren Uşşaki tarikatı şeyhi Fatih Nurullah ve kankası..." notunu düştü.

GÖRÜŞME 2014 YILINDA OLDU
Odatv, 2014 yılında gerçekleşen görüşmeyi şöyle haberleştirmişti:

Halveti Uşşaki şeyhi Fatih Nurullah, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski CHP MYK üyesi (Şu anda AKP'den Ağrı Belediye Başkanı) Savcı Sayan ile buluştu.

Melih Gökçek'i ziyaret etmek için Ankara'ya gittiği öğrenilen Şeyh Fatih Nurullah, Gökçek'le birlikte yemek yedi.

Buluşmada CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan'ın da bulunması dikkat çekti.

Melih Gökçek, haber üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. Halveti Uşşaki şeyhi Fatih Nurullah ile buluştuklarını doğrulayana Gökçek, "Düğünde buluştuk" dedi. Ancak, Odatv'nin öğrendiğine göre, Uşşaki Şeyhi Gökçek'in misafiriydi.

İşte Gökçek'in açıklaması:

Bu Odatv insanlara pislik atmakta rakipsiz. Bu akşam benim personellerimden Hikmet Alpdündar'ın oğlu Yasin'le Hilal'in nikahına gittim. Nikah da pekçok tanıdık sima var. Mesela bir yanımda eski devlet bakanı Sait Yazıcıoğlu,diğer tarafımda Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül var. Karşımda Savcı Sayan ve Fatih Nurullah Hoca var. İşte fotoğraflardan bir kolaj. İsmi sayılanların hepsi nikah masasında. İşte Odatv haberi, kullandığı başlık ve fotoğraflar. Düğünden kelime yok. Odatv, sizde utanma, arlanma, haber ahlakı nerde? Geçmişte de hep haberleri tahrip edip haber yaptınız. Şimdi utanıp arlanıp haberi düzeltecek misiniz? Tabiki hayır. Çünkü bizim hakkımızda doğruyu yazmak tiynetinize uygun değil, ama böyle rezil olursunuz. Son söz, ayrıca Fatih Hocam ve Savcı Sayan'la bir araya özel olarak gelsem ne olacak? İkisiyle de biraraya gelmekten de onur duyarım. Odatv sizden gazeteci filan olmaz. Olsa olsa mahalle sokakarası dedikoducusu olur. Bu yıl size 'en iyi sokak dedikoducusu' ödülü vereceğim.