Birleşik Arap Emirlikleri'nde barınan ülkücü mafya Sedat Peker, video çekip paylaşmasının yasaklandığını duyurmuştu.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan, konuya ilişkin kaleme aldığı yazısında, "Öğrendim ki Peker, bir belgesel için kamera karşısına geçmiş. Telefonla yapılan çekimde yeni ifşaatlarda da bulunmuş. Çizgi film tekniğinin ağırlıklı olduğu belgesel, bu yönüyle de Z kuşağını hedefliyormuş. Çok yakında izleyiciyle buluşacakmış" dedi.

'BAHÇELİ EVİMİZE SAVAŞ AÇTI'
Pehlivan, aynı yazısında Alparslan Türkeş Vakfı’nın etkinliğine MHP tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin Seval Türkeş'le konuştuğunu da aktardı.

Barış Pehlivan, Seval Türkeş'in saldırıya ilişkin değerlendirmesini köşesine taşıdı:

Bu saldırı iç çatışma çıkarmayı amaçlayan bir provokasyon gibi. MHP’nin direkt sorumluluğunu görüyorum. Eğer sorumluluğu yoksa, Sayın Bahçeli’nin Ankara İl Başkanı’nı görevden alması gerekiyordu. Türkeş, bugün yattığı yerden kalksa bu saldırganlar kaçacak delik arar. Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü.

Sayın Bahçeli, Türkeş’in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı. Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz.