Toplumsal Haber Merkezi

CHP'liler kurgulanan her tuzağa düşmek için muazzam bir çaba harcıyor. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi bazı isimler sosyal medyada İmamoğlu'nun katıldığı bir yemeğin görüntülerini paylaşıp 'yemekte şarap içtiler' dedi, ortalık karıştı.

İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu kaz eti yedi, Ak Troller atağa kalktı. Yemeği bu kadar 'popüler' yapan ise paylaşılan fotoğraflarda masada görülen şarap kadehleriydi. AKP'liler bu tartışmada da umduğu yardımı yine Sözcü gazetesinden aldı. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, durumdan vazife çıkartarak, sanki içki içmek ayıp bir şeymiş gibi "Gözlerimle gördüm, İmamoğlu su içti" savunması yapmaya kalktı.

Organizasyonun ‘içkili’ olmadığını belirten Zeyrek, masada bulunan şarabın yerel üretim olduğunu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından, İzmirli üreticilere destek için ‘sunum’ amaçlı getirildiğini söyledi.

İktidara yakın medyanın sunduğu gibi İmamoğlu’nun şarap içmediğini vurgulayan Zeyrek, belediye başkanının sadece ‘su içtiğini’ savundu. Zeyrek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun ise tercihini su ve sodadan yana kullandığını söyledi.