CHP Burdur-Bucak’ta 501 kişinin partiye katılımı için tören düzenledi.Törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada “Haktan, emekten yana olan, hak edene hakkını teslim eden bir siyasi anlayışa ihtiyacımız var. Eğer bunu yapabilirsek memleketimizi bataktan kurtaracağız”  dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Emeğiyle geçinmeye çalışanlar partiye katılıyor. Bu davanın neferi olarak ben karşınızdayım. Bucak’tan arzu ettiğimiz oyu alamadık bugüne kadar. Bunun sorumlusu Bucaklı kardeşlerim değil, biziz. 7 kardeşiz, üniversiteyi bitiren sadece benim. Devlette önemli görevlerde bulundum. Her aşamada onurumla gezdim. Siyasete girdiğim gün mal varlığımı internet siteme koydum. Rüşvet yiyenlerin, ezenlerin her zaman karşısında oldum her zaman mücadele ettim.

MEMLEKETİ BATAKTAN KURTARACAĞIZ

Çay içmek, şeker atmak bile lüks hale geldi diyorsa bunu oturup konuşmamız lazım. Bunu siyaset düzeltecek. Haktan, emekten yana olan, hak edene hakkını teslim eden bir siyasi anlayışa ihtiyacımız var. Eğer bunu yapabilirsek memleketimizi bataktan kurtaracağız. En çok çalışan kadınlar, en çok mağdur edilenler de kadınlar. Onun için aile destekleri sigortasını getireceğiz.