Birden fazla maaş alan AKP’li isimleri ifşa eden CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Superonline Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.

 Kamu kurumlarında görevlendirilerek birden fazla maaş alan AK Partili isimleri sosyal medya hesabından açıklayan CHP Denizli Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AKP’li Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler’in bir maaşını kaybettiğini açıkladı.

Deniz Yavuzyılmaz, Hilmi Güler’in aynı zamanda Superonline A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu ve çifte maaş aldığını yazıp “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hilmi Güler. Turkcell YK Üyeliğinden 05.03.2020 tarihinde ayrılmıştı. Şimdi de, Superonline A.Ş.’nin (Turkcell’e ait bir firma) Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığını tespit ettik. Durmak yok, yolmaya devam!” açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Yavuzyılmaz, bu kez de Hilmi Güler’in şirketteki görevinden ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu. Yavuzyılmaz, “13 Mayıs’ta; Ordu BB. Başkanı Sn. Hilmi Güler’in aynı zamanda Superonline A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu belgesiyle açıklamıştım. 2 Haziran’da bu görevinden ayrılmak durumunda kaldığını tespit ettik. Çoklu maaşları engellemeye devam” diyerek Ticaret Sicil Gazetesi’ni de delil olarak gösterdi.