Toplumsal Haber Merkezi

Sivas'tan 4 Eylül'de başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında Düzce'ye gelen İnce, İstanbul ve Gaziantep caddelerinde esnafı ve vatandaşları selamladı.

Ziyareti sonrası gazetecilerle bir araya gelen İnce, “Bugün 48 vilayeti gezmiş olduk. Çok yakın bir sürede 81 vilayeti tamamlayacağız” dedi.

İnce hedeflerinin 50+1 olduğunu ve buna göre yol alacaklarını belirterek “Muhalefet de halinden memnun, iktidar olmak gibi bir derdi yok. Muhalefetin de öz güven eksikliği var. Kendine güvenmeyip dostlarla birlikte iktidara gelinmez. Önce kendine güvenerek yola çıkacaksın. Bizim hedefimiz 50 artı 1 almak. 50 artı 1 hedefleyerek yola çıkacağız” ifadelerini kullandı.

ÇİÇEK, İNCE İLE Mİ YOL ALACAK?
Eski CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek’in Twitter hesabından İnce’nin Düzce ziyaretine ilişkin fotoğrafların olduğu bir tweeti paylaşması gözlerden kaçmadı. ‘Hepimizin İNCESİ Manisa’ adlı Twitter hesabında paylaşılan fotoğrafları beğenen Çiçek, aynı zamanda hesabında da paylaştı.

Bu paylaşım, CHP içerisinde belli bir kitlesi olduğu uzun zamandır dile getirilen İnce’nin bir destekçisinin de Dursun Çiçek mi olduğu sorusunu akıllara getirdi.