Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya üzeriden 2018 yılındaki seçim gecesini konuşmak istediğini belirtip çağrı yaptı. 

Muharrem İnce, Twitter’da şunları yazdı: 

Bu memlekette namuslu tek bir TV kanalı yok mu? Seçim gecesi yanımda olan ve halen CHP’de siyaset yapan Engin Altay, Yaşar Tüzün, Tanju Özcan ve Hasan Akgün ile birlikte neler yaşandığını konuşturacak. Merdan bunu yapamayacak belli oldu.

ODA TV'nin programa davet ettiği Muharrem İnce, bundan sonra seçim konusuyla ilgili konuşmayacağını, çünkü bu konuyla ilgili birçok kez açıklama yaptığını, kamuoyunu bilgilendirdiğini ifade etti. 

“Program davetiniz için teşekkür ederim” diyen Muharrem İnce, konunun sürekli manipüle edilmesi nedeniyle programa CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile katılabileceğini söyledi. İnce, “Gelsinler buradan açık davettir. Hep birlikte o günü konuşalım” ifadelerini kullandı. 

ALTAY VE ÖZCAN’DAN YANIT
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İnce'nin teklifini reddetti. 

Engin Altay, o gecenin ayrıntılarının konuşulduğunu, Muharrem İnce’nin bu davetlerle kendisini gündemde tutmaya çalıştığını söyleyip “Erdoğan ile mücadele etsin” açıklamasında bulundu. 

Tanju Özcan ise seçim gecesi Muharrem İnce’nin yanında akşam 9’dan gece 2’ye kadar bulunduğunu bu sürede yaşananları açıkça zaten anlattığını belirtti. Konuşacak farklı bir ayrıntı kalmadığını ekleyen Tanju Özcan “Zaten Muharrem İnce de benim açıklamalarımı izletmişti” dedi.