Eski CHP Milletvekili ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinden rüşvet istediği iddiasının ardından katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirtti. Kılıçdaroğlu’nun da Aygün’e, “Dur sakin ol ben Bülent Kuşoğlu ile görüşürüm, senin Mansur Bey ile olan işini çözer” dediğini söylemesi üzerine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Aygün’e dava açacağını duyurdu.

Kuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sinan Aygün’le 3 yıldır görüşmedim, iddiaları medyadan öğrendim. Sinan Aygün’ün bu iddialarını yargıya taşıyorum” ifadelerini kullandı.

Pislik bulaştırma çabalarına karşı basın açıklamamdır diyerek paylaşımda bulunan Kuşoğlu, “Sinan Aygün de benimle görüştüğünü söylemiyor. Her nedense konuyla ilgilenen iki dostu, arkadaşı olduğunu, onların devreye girdiğini öne sürüyor. Onların ‘dostları’ olduğunu, onları çok sevdiğini ve onların adını vermeyeceğini söylüyor. Beni dost, arkadaş görmemesinden memnuniyet duyarım. Ancak düşmanlığının sebebini anlayamadığımı da belirtmek isterim” dedi.

Kuşoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: