İktidarın önde gelen yandaşlarından Demirören Grubu’na ait Kanal D’nin Ana Haber bülteni sunucusu Buket Aydın, ayda 258 TL’ye Vakıflara ait arazi ve konutu kiraladığı ortaya çıkan dört maaşlı Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a ve TÜRGEV yöneticisi eşi Fatmanur Altun’a sahip çıkarak Fatmanur Altun’u kendi evine davet etti.

Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun, CHP Üsküdar İlçe Başkanı’nın evlerini fotoğraflarken yakalandığını iddia ederek, Twitter’dan şu paylaşımı yaptı: 

Ben bir anneyim. Her anne gibi çocuklarımın ve ailemin güvende olduğunu hissederek yaşamak istiyorum. Evimin ve ailemin mahremine girerek, çocuklarımın en temel güven duygusunu paramparça ederek ne elde edeceksiniz?! Elde ettiklerinizin hayrını görecek misiniz?! Tarifsiz üzgünüm.

'FATMANUR HANIM BANA GELİN'
Bu tweete Buket Aydın’dan karşılık geldi. Fatmanur Altun’un tweetini alıntılayan Aydın, Altun Ailesi’ne şu ifadelerle sahip çıktı:

Bu yazdıklarımın siyaset ile alakası yok. Kocası evde değil; Cumhurbaşkanı ile görevde. Çocukları ile evde tek bir kadın. Bu yapılanı bana kimse açıklayamaz. Kınıyorum! Evde nasıl rahat edecekler şimdi. Fatmanur hanım isterseniz gelin bana kapım sonuna kadar açık.