Antalya’da "Kendine Muhabir" isimli Youtube kanalında sokak röportajları yayınlayan Hasan Köksoy, yaptığı bir röportajın ardından dün gözaltına alındı.

Ayrıca Köksoy'a röportaj veren ve ismi öğrenilemeyen kişinin de gözaltına alınarak tutuklandığı öğrenildi. Her iki kişinin hangi suçlama ile tutuklandığı konusunda bilgi alınamadı.

Kimliği bilinmeyen genç röportajda şu ifadelere yer verdi:

Bu Çanakkale ruhunu taşıyan bu halk var ya koyun gibi değildir. Yıllarca bizi koyun gibi gördüler. Biz kendimizi bunlara kullandırdık. Adamlar yediler içtiler, ceplerini doldurdular, Amerika oyunu dediler, dış güçler dediler, cepler, doldu, mideler doldu, ayakkabı kutuları doldu, evler doldu, uçaklar doldu. Yeter, yeter artık. Öksüz yetim hakkı yiyenler, bu ülkenin ekmeğini çalanlara lanet olsun. Devrim lazım, devrim. Ayaklanmak lazım. Korkarsan sıra sana da gelir. Türke de gelir Laza da gelir, Kürde de gelir. Korkmayacaksın, susmayacaksın. Sustukça bunlar bu çalma işine devam edecek. Ekonominin kötü olduğunu herkes biliyor. Ekonominin battığını herkes biliyor. Türkiye yönetilemiyor. Türkiye’yi hırsızlara emanet etmeyeceğiz, Türkiye bizimdir, bizim, onların değil. Onlar hırsız çetesidir. Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan hırsızların başıdır. Bu ülkeyi soyuyorlar. Biz hırsızların başımızda olmasını istemiyoruz. Devrim lazım, devrim. Emniyete de gidebiliriz, tutuklana biliriz, susamayacağız. Bu memlekete devrim lazım. İstifa etmesi lazım. Ekonomi bakanı istifa etsin, Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat kendisi bu ülkenin başından istifa edip gitsin. Memleketten özür dilesin, ülkeyi batırdık desin, soyduk desin, soyduk. Gidin de kurtulalım. Ölelim mi? Kendi canımıza mı kıyalım, intihar mı edelim işsizlikten? Cebimizde ekmek alacak para yok. Lanet olsun düzeninize. Cebimde iki buçuk lira para var arkadaşlar. Ben bir ekmek alıp evime gidemiyorum. Yeter artık, bu ülkeye devrim lazım.