Organize suç organize lideri Sedat Peker, Saray ittifakı içerisinde yer aldığını iddia eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in hakkında söylediği "Sedat Peker Mossad'ın kontrülünde" iddiasına yanıt verdi.

"Bu yaşta torununu sev, siyaseti gençlere bırak" diyerek Doğu Perinçek'e çağrıda bulunan Sedat Peker'in Habertürk programcısı Kübra Par'ı da etiketleyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

Sayın Doğu Perinçek, benim cia’nın mossad’ın elinde olduğum çok komik. Ancak sizin saplantılı Çin hayranlığınız bir gerçek. Ak partiye destek veriyorum diye beni eleştiren siz, şuan benim yerime geçtiniz. Siz destek veriyorsunuz. Bunu da cia veya mossad mı organize etti?  

Bu sürecin ilk başından beri sadece bir özür beklemiştim. Sadece bana hakaret edilip saygısızlık yapılması olayı buraya getirdi. Cia ile mossadın bununla ne ilgisi var. Siz deli misiniz?

Beni kullanarak ülke güvenliği tehlikede diye bahane uydurmayın. Bu benim şahsi meselem. Anlattığım her şey de kriminal suç gruplarına ait. Devleti hiçbir zaman suçlamadım.  

Biz Başbuğ Alparslan Türkeş’ten öğrendiğimiz; ne amerika, ne rusya ne de çin, her şey Türklük için öğretisiyle büyüdük. Aydınlık’ta manşet yaparak şehit ettirdiğin ülkücüleri de anlatsana.  

Ülkücü katili Doğu Perinçek benim mossad’ın etkisinde olduğumu söylüyor. Son videomda ne söyledim? Neden Filistin’e 10 tane SİHA göndermiyoruz dedim. mossad’dan korkan bir adam bunu söyleyebilir mi? Bu yaşta torununu sev, siyaseti gençlere bırak.