Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, devlet-mafya-siyaset ilişkilerini deşifre ettiği videoların yedincisini yayınladı. Peker, videoda “karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor” diyen İçişleri Bakanı Soylu’ya, “Süslü Süleyman çok ayıp etti” dedi.

Sedat Peker, haftalardır YouTube kanalından yayınladığı ve toplamda 30 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan videolarının yedincisini yayınladı. “Hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar” başlıklı videoda Peker, evine yapılan polis baskını sırasında yaşananlara ilişkin “Karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında zehir zemberek ifadeler kullandı.

“Çok çok çok ciddi konular bölümüne giriş yapmaya başlayacağız” diyen Peker, Soylu için, “Süslü Süleyman çok çok, çok ayıp etti. Yüzündeki boyalar düşünce gerçek hali nasıl ortaya çıktı” dedi.

Türkiye’de kalabalık misafirlerinin geldiğini, bu yüzden birçok masanın bulunduğu salonda konuştuğunu kaydeden Peker, “Aslında ben düşkün Abdülkadir’le süslü Sülüyü bekliyordum ama onlar gelmediler. Her zaman olduğu gibi yüce devletimizi işin içine karıştırdılar. O yüzden bir yer değişikliği yaptık. Belki önümüzdeki günlerde bir yer değişikliği daha yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Peker’in videosunda üzerinde büyük harflerle “İRAN” yazılı bir tahta bulunması dikkat çekti. Şimdiye kadarki videolarını beyaz gömlek-yelekle çeken Peker, yedinci videoda bu kez siyah gömlek giydi.
Kendisinin milletvekili olmak ya da parti kurmak istediği yönünde iddialar olduğunu belirten Peker, “Yaşadığım sürece ne bir partiden milletvekili olacağım, ne bir parti kuracağım, ne bir spor kulübü başkanı olacağım, ne de bir vakıf başkanı olacağım” dedi.

‘PARTİ KURMA DÜŞÜNCEM YOK’
Parti kurma ya da milletvekili olma gibi düşüncesi olmadığını kaydeden Peker, “Şunu söylüyorum benim düşüncelerime, fikirlerime değer verenlere, vatan delilerine, vatanın fedailerine: Eğer kim size çıkıp buraya yağmayalım derse inanın o haindir. Bir gün ben size bu şekilde dersem, sokağa çıkın yağmalayın, bilin ki benim ufak kızımın başına silah dayamışlardır” şeklinde konuştu

‘DARBEYE ZEMİN HAZIRLIYOR’ İDDİASI
Darbeye zemin hazırlamakla da suçlandığını belirten Sedat Peker, bu iddiaya da şöyle cevap verdi: 

Darbe için zemin hazırlıyormuşuz, ben bunu ondan yapıyormuşum. Namus sahibi olan herkes, eğer bir gün darbe olursa, buna kalkışanlar olursa, evine çocuğuna bakmak zorunda olanlar hariç, bütün herkes ama bütün herkes sokağa çıkmayla, darbeye direnmeyle mükelleftir. Eğer bir gün darbe olursa, ben size dersem kardeşlerim sokağa çıkın darbeye destek verin, anlayın ki ufak kızımın kafasına silah dayadılar, ben o yüzden dolayı bunu diyorum. Ben desem bile çıkmayın kardeşlerim. Namuslu adam ülkesine yapılan darbeye karşı durur.

SOYLU’NUN ‘FETÖ’ İDDİALARINA YANIT
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Sedat Peker’in Gülen cemaati tarafından ‘kullanıldığı’, onlarla ortak hareket ettiği yönündeki şemasını ve iddiasını hatırlatan Peker, “Bir de en komiği, ben Fethullahçılarla, bir şema yapmış, o şemaya geleceğim anlattıklarına cevap vereceğim de, rezillik, garson bir şey döküyormuş. Vallahi seyretmedim. Ben bunun çapını biliyorum, çapını bildiğim için seyretmedim. Başlıkları bana getirin arkadaşlar dedim. Çapsız” şeklinde konuştu.

Kardeşlerim fethullahçılarla ilgili düşüncelerimi burada anlatmak istiyorum” diyen Peker, şunları anlattı:

Eğer ki bana fethullahçılar cennettin anahtarını getirirlerse ben onlara derim ki ‘ben 80’lerde sizin masumiyetinizi görüp ya bunlar iyi insanlar’ diyenlerdenim. Yani tüm ülke gibi. Ama ben sizin içinizdeki canavarı gördüm, ölüsü bence şehit, Kuddusi Okkır memleketine gidecek ambulans parası yoktu, o zaman ambulanslardan para alıyorlardı. O insanı Ergenekonun finansörü diye aylarca temiz toplum temiz toplum yaygara yapıp. Ölüsünü evine götürecek parası olmayan adamı Ergenekon örgütünün finansörü diye tüm ülkeye inandırdılar.

Diyorlar, seni cenazeye onlar değil, şunlar göndermedi, hakka girdin. Lan bırak. Ben sizin tedrisatınızdan geçtim, hem de nasıl geçtim. Siz yapmadınız mı asker, general adamın evinde aram yapıyorsunuz, çocuk pornosu çıktı diye gazetelere verdiniz. Ya o adam hala yanına bir ufak çocuk gelse sevmeye çekinir, acaba millet yanlış mı anlar diye. Ve adamın evine siz koydunuz.
Ali Tatar, en son herkes uyansın diye kafasına sıktı, kendini öldürdü, bunlar gazetelerde ne yazdılar biliyor musunuz, ‘hesap vermeden nereye gidiyorsun’. Vallahi sizin elinizde cennetin anahtarı olsa ben o cennete girmem. Siz kanser hastası Muzaffer abiyi inim inim inletiniz. Adam kanser oldu öldü, şehit oldu. Ali Tatar da şehittir.

BİR İÇİŞLERİ BAKANI ‘KARISININ İÇ ÇAMAŞIRLARININ…” DİYOR

Zamanı gelmiş bir fikir hiçbir suretle engellenemez. Tarihi okudun mu süslü Sülü? Tarih bunlarla dolu. Vallahi ben inanıyorum Tayyip Abi bunları görecek. Ama bunu da anlamıyorum, bir İçişleri Bakanı, sinir kontrolü olmayan bir adam televizyonun karşısında ‘Karısının iç çamaşırlarının arkasına saklanan’ diyor. Ulan biraz namus. Rahat ol, ben sana böyle bir şey demem. Bana milyonlarca genç çocuğa haksız yere küfür ettirdiler, onlara bile demedim. Herkes küfür etti, bakın geçmişe yönelik ben bir tanesinin ailesine küfür etmiş miyim? Çünkü biz akıncı ruhluyuz, biz fedaiyiz, vatan delisiyiz.

'O GÖRÜNTÜLERİ NİYE VERMİYORSUN'

Bir yalanı söylerken bilmiyor musun yalanın ömrü kısadır. Ben en başından beri ne söyledim? Geldiklerinde kadın polis yoktu, diğer polis memurları görevini yaptı onlardan Allah razı olsun dedim. İki tanesini, özellikle yaşlı olan biri, eşimi silahla duvara iten, çocukların odasına girip silah doğrultan lan o görüntüleri niye vermiyorsun? Milletin kandıracaksın he? Ben o iki bayan polis kardeşimize teşekkür etmedim mi? Evde bayan polis geldi demedim mi, milletin aklıyla dalga geçiyorsun.

'YENİ UYUŞTURUCU ROTASI NEDİR SİZE DELİLLERİYLE ANLATACAĞIM'

Millet seni nasıl gömdü? Organize suç örgütü lideri karşısında yüzde 9. Sizin parti anketleri, 300 bin denekle yapılıyor, 300 kusür bin kişinin verdiği oy. Çapın yok. Televizyonda tehdit ediyorsun ya. Oradan çıktıktan sonra da bu tehditlerine devam etmiş. Alabiliyorlarsa alsınlar. Nasıl bir güç. Yeni bir uyuşturucu rotası nedir ben size delilleriyle anlatacağım. Yanlış adam, yanlış zaman.

Utanmadan rezil ettin kendini. İnsanların bir parça saygısı varsa da o sözden sonra o da kalmadı. Başından beri ne dedik, ana bacı, kız kardeş bu Türk’ün töresidir, biz derken hepimiz. Senin karşında oturanlar var ya onlar robottu biliyorsun değil mi, gazeteci değillerdi. Alayı robotlardı, onlar adına üzüldüm. Yazık vallahi yazık. Ekmek parası onlar da ne yapsın mutlaka vardır bir sebebi.

‘SEVİMSİZ SURATINLA OKEYE ADAM TOPLAYAMAZSIN’
Bakan Soylu’nun TRT yayında kendisinin bir uyuşturucu satıcısı olduğu kişiyle fotoğrafını gösterdiğini ifade eden Peker, şöyle devam etti:

Uyuşturucu satısıyla niye cezaevinde değil. Diyelim ki adam uyuşturucu satıcısı. Senin başında olduğun kriminal suçlar, istihbarat şu sistemle çalışır. Bir adamla resmi var. O insanlar resim çektirmenin haricinde yan yana gelmişler mi? Bu sinayallerle hemen öğrenilir. Bunlar birbirlerini karşılıklı aramışlar mı? HTS kayıtlarından çıkar. Ben adamla hayatımda yan yana gelmemişim. Adamın tipini bile bilmiyorum. Bu konuda muhatabım sen değilsin,  sayın cumhurbaşkanı ve ana muhalefet parti lideri ve diğerleri. Parti ve basın desteğiyle siz bu kadar insan topluyorsunuz. Ben bir satırlık yazıyla sizin topladığını kalabalığı topluyorum. Seni değil cumhurbaşkanını kast ediyorum. Sen mahallede okey masası kuracak adam toplayamazsın o sevimsiz suratınla

‘SEN NANKÖRSÜN’
Türkiye’de en çok resmi olan insan olduğun söyleyen Peker, “Bazıları resim siliyorlarmış. Yüce Allah ne diyor: ‘Ey insanoğlu se ne kadar da nankörsün’ Sen zaten nankörsün o ayrı. Eski dostlarımızın içinde de varmış. Ben demiyorum yüce Allah diyor. Allah doğruyu söyledi. Allah yalanlardan münezzehtir. Yarım saat uyuşturucu konusunu anlatmış. Benim hayatım uyuşturucu satanlar mücadeleyle geçti” diye konuştu.

SAKIN BÖYLE BİR HATAYA DÜŞME
Yayınladığı yedinci videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik sert sözlerini sürdüren Sedat Peker, “Köpek tasmasıyla gezeceksin” dedi.

Peker, “Reşat baba” dediği bir akrabasına Soylu tarafından baskı yapıldığını belirterek, “Bir de bak bizim akrabaya baskı yapıyorsun açıklama yapsın diye. Akraba makraba ayırmadım, herkes kayıt altında. Reşat baba, severim sayarım, Allah’a yemin olsun öyle bir şeyler, mırmır ediyormuşsun paran çok, pulun çok işin iyi sakın böyle bir hataya düşme” dedi.

Peker, 24 Ocak 1993'te Ankara'da  arabasına konulan bombanın patlaması sonucu suikasta kurban giden Uğur Mumcu hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Uğur Mumcu cinayetinin faili meçhul olmadığını söyleyen Peker, Mumcu'nun uyuşturucu ve silah ticaretlerini araştırdığı için 'derin devlet' tarafından öldürüldüğünü söyledi. 

Sedat Peker, Mumcu'nun Mehmet Ağar'ın talimatıyla öldürüldüğünü iddia etti.

Peker, "Görüşüne katılırsınız katılmazsınız bence şehittir. Namuslu adamdı, şerefli adamdı. Her şeyden önce dürüst adamdı. Neden öldürüldü? Öldürüldüğü zaman yazdığı yazılara bakın. Hep terör bölgelerinde terör tarlaları olur, uyuşturucu satışları olur ve silah ticareti. Uğur Mumcu şehit ediliyor olay yerine ilk gelen kim? Saldırıdan sonra olay yerine ilk giden Mehmet Ağar'dır" ifadelerini kullandı.