İçişleri Bakanı Soylu, Cumhuriyet gazetesine tepki göstererek, "Türkiye eski Türkiye değil. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından Cumhuriyet gazetesini hedef aldı.

Bakan Soylu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla terörle mücadele tarihimizin en Şanlı Komutanına çamur atan, ortakları HDPKK için intikam alan, Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir Türkiye eski Türkiye değil Hesabını hukuk önünde vereceksiniz.

Bakan Soylu geçtiğimiz günlerde de Sözcü ve Karar gazetelerini hedef almış, "Sözcü gazetesi dün Karar gazetesi bugün Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet... Aynı yalanı yazmak ve yaymakta bir sakınca görmüyorlar..." ifadelerine yer vermişti.

Soylu, Birgün'ün 'Ruhsar Pekcan, kiraladığı evin 380 bin liralık tadilatını da bakanlığa yıkmış' başlıklı haberini de sosyal medya hesabından alıntılayarak "PKK’lı Birgün Gazetesi, Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun... Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, 'Linç kampanyasında ben de olayım' perişanlığıdır!" demişti.