Modacı Barbaros Şansal, yılbaşı gecesi çektiği bir videonun ardından kimi çevrelerece hedef haline getirilmiş ve Kuzey Kıbrıs'ta gözaltına alınarak İstanbul’a gönderilmişti. Henüz uçaktan inerken önüne birtakım sivil kişilerin geldiği Şansal, aralarında Türk Hava Yolları yer hizmetleri görevlilerinin de (TGS) olduğu bir grup tarafından küfürler eşliğinde dövüldü. Şansal, apronda da tekme tokat şiddete maruz kaldı. Aradan üç yıl geçti ama Atatürk Havalimanı apronu gibi üst düzey güvenlikli bir yerde saldırganların nasıl yan yana geldiğini ve bu saldırıyı nasıl gerçekleştirdiklerini açıklayan yok...

Modacı Barbaros Şansal'ın, Atatürk Havalimanı apronunda darp edilmesine ilişkin davada, 13 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Bakırköy 26. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tarafların avukatları katıldı.

HİÇBİR ŞEY BİLMİYOR AMA 'TANIK'...
Airport Haber’de yer alan habere göre; Duruşmada tanık olarak dinlenilen E.B., olay günü müşteki Şansal'ın bulunduğu uçakta kabin amiri olarak görev yaptığını anlattı. Tanık E.B., Şansal'ın o gün ekonomik sınıfta uçtuğunu, ön bölümde yolcu karşıladığı için müştekiye yönelik hakaret, tehdit ve üzerine yürüme olayı yaşandıysa da görmediğini söyledi.

Olayın nasıl cereyan ettiğini hatırlamadığını ifade eden tanık E.B., müştekinin uçaktaki koltuğunda bir değişiklik yapılmadığını aktardı.

Mahkeme, bir tanığın ifadesinin alınması için talimat yazılmasına, bulunamayan sanık Bekir Şen hakkında zorla getirilme kararı çıkartılmasına ve Yıldırım Mayruk'un tanık olarak dinlenilmesinden vazgeçilmesine karar verdi.

Olaya ilişkin sosyal medyadaki tüm görüntülerin CD haline getirilerek, dökümlerinin yaptırılması için bilirkişi raporu alınmasına hükmeden mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.