CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, yazarları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefi olan Karar gazetesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve bazı CHP’li milletvekilleri de yer aldı.

Saray ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırıyla ilgili MHP’yi eleştiren karar yazarlarını sert bir dile eleştirmişti.

'MHP'Yİ HAFİFE ALMASINLAR'
Bahçeli, gazete yazarlarıyla ilgili  “Karar gazetesinin kiralık köşe yazarları, mesela Elif Çakır, mesela Yıldıray Oğur, mesela Taha Akyol ve diğer köşesiz sözde yazarlar MHP’yi hafife almasınlar, MHP’ye kara çalmasınlar. Çünkü kazdıkları kuyuya çoktan düşmüşler, kızarmayan yüzleriyle yakayı ele vermişlerdir ” ifadelere yer vermişti.

Karar gazetesi yazarları Taha Akyol ve Akif Beki, kendilerini hedef gösteren MHP lideri Bahçeli’ye cevap vermişti. Akyol, “Allah’ıma hamd olsun, eli sopalı adamlarım yok, hiç de özenmedim” değerlendirmesini yaptı. Beki ise, “Geriye, tanık olduğumuz bu organize siyasi şiddeti bütün arka planı ile aydınlatmak kaldı. Ve azmettiricileri dahil, bütün karanlık bağlantılarını ortaya çıkarmak. Tahrik ve teşvik edenlerle birlikte bütün faillerini yakalayıp adalete teslim etmek” diye yazdı.