Saray şarkıcısı Serdar Ortaç’tan sosyal medyada büyük tepki çeken bir ‘itiraf’ gelmişti. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın liderliğine ‘hayran’ olduğunu kaydeden Ortaç’ın, bir kamu bankasındaki borcunun 8 ay ertelendiği ortaya çıktmıştı.

Serdar Ortaç, daha önce Erdoğan için “Bana Tayyipçisin diyorlar, ben Atatürkçüyüm. Cumhuriyeti kuran atama aşığım ama Erdoğan’ın liderliğine de aşığım. Şu an tek lider Erdoğan’dır. Bunu deyince Tayyipçisin diyorlar, hayır vatandaşı kim koruyorsa benim için lider odur. Erdoğan da vatandaşını koruyor” demişti.

Popçu Ortaç, kamu bankasına olan borcunun nasıl ertelendiğini itiraf etmiş ve  “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası ‘Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat…’ diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı” ifadelerini kullanmıştı.

'BİR SERDAR ORTAÇ OLAMADIM'
Serdar Ortaç'ın açıklamalarını tepki gösteren Atilla Taş, cezaevine girmesine de değinerek “Cumhurbaşkanını sevmiyorum!” dedim diye önce iftira atıldı, sonra hapse atıldım. Banka hesaplarıma ve sahip olduğum her şeye haciz kondu. Yıllarca işsiz kaldım. Sonra tüm mahkemelerden aklandım ama yine de bi Serdar Ortaç kadar olamadım be kardeşim!" ifadelerini kullandı.