Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tehdit ve hakaret dolu mektup yayınlamıştı.Saray ortağı Devlet Bahçeli ise bu tehditler sonrası Çakıcı'ya  'dava arkadaşım' diyerek sahip çıkmıştı.

Bahçeli'nin 'dostum' dediği mafya lideri Alaattin Çakıcı, 2015 yılında ise MHP Lideri Bahçeli'ye 'teke yumurtası' ve 'yürüyen buda kılıklı adam' ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli'ye cezaevinden mektup gönderen Çakıcı ''Sen keçi değil, sizin oralarda çok olur teke yumurtası bile olamazsın. Beni dinle. Adamsan cezaevinde yatıyorum daha evvel de Sayın Cumhurbaşkanımızı tahrik ederek hapishanede beni öldürecek gücün yok mu dedim. Şimdi teke yumurtası olmayan sana söylüyorum. Teke yumurtası dahi olmayan yürüyen Buda kılıklı herif. Yüreğin varsa beni cezaevinde öldürttür'' demişti.

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, Çakıcı'nın Bahçeli'ye kullandığı bu sözlere atıfta bulunarak "eğer birisi Alparslan Türkeş’e ‘buda kılıklı’ deseydi; o TÜRKEŞ’in Dava Arkadaşı değil, ancak köpeği olurdu!" ifadelerini kullandı. 

Kutalmış Türkeş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım hakkında da sert ifadeler kullandı. Türkçe dahi konuşamadığını ve babası Alparslan Türkeş'in resmini çiğnediğini söylediği Yıldırım hakkında "TÜRKEŞ’e hakaret ederek MHP tabelasını ve TÜRKEŞ’in resmini ayakları altında çiğneyen, Türkçe konuşamayan Yaşar Yıldırım MHP başkan yardımcısı şuan!” dedi.