AKP iktidarının özel af çıkarmasıyla cezaevinden çıkan organize suç örgütü elemanı Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaretler yağdırmasına tepkiler devam ediyor.

Bir tepki de Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Merkezi’nden geldi. PSAKD, Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine tepki gösteren PSAKD, “AKP mafyadan medet umuyor” dedi.

Açıklamada “Bu tehdit hepimizedir. Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir. Mafya düzenine karşı demokrasi için omuz omuza” ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

AKP mafyadan medet umuyor. Önce, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’i protokole oturtan iktidar, şimdi Alaattin Çakıcı’ya muhalefeti tehdit ettiriyor.

Ülkeyi her alanda kaosa sürükleyen iktidar o kadar acz halindedir ki, muhalefeti susturmak adına her yola başvuruyor. Kanal İstanbul projesine karşı çıkmak da, İzmir depreminde yapılan başarılı çalışmaları anlatmak da suç sayılıyor.

'MAFYA DÜZENİNE KARŞI OMUZ OMUZA'

İktidar bloku öyle bir panik yaşamaktadır ki, mafya liderine “dava arkadaşım” diyebilmektedir. Ülkeyi tarikatlara, Diyanete ve mafyaya teslim eden AKP, siyasi ömrünün sonuna gelmiştir. Milyonlarca insan açlık ve sefalete mahkum edilmişken, özel uçaklarla Kıbrıs’a pikniğe giden muktedirler bilmelidir ki, ilk seçimlerde bu karanlıktan ve sizden kurtulacağız.

Biz Aleviler, laikliğin, demokrasinin ve eşitliğin mücadelesine devam edeceğiz. Bu tehdit hepimizedir. Kemal Kılıçdaroğlu yalnız değildir. Mafya düzenine karşı demokrasi için omuz omuza.