İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında önemli mesajlar verdi. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik sert eleştirilerde bulunan Akşener devlet yönetmede ciddiyet kalmadığını söyledi.

Erdoğan’ın açıkladığı ekonomide reform paketinin piyasalar tarafından ciddiye alınmadığın belirten Akşener, “Döviz kuru arttı. Ekonomi artık dikiş tutmuyor. Damadın da her ay paket açıklıyordu, sonunda paket oldu. Geçmişten ders al. Eylem planı yapmaktan eylemin kendisine bir türlü fırsat bulamıyorlar. Saray danışmanları eskileri kopyalayıp yapıştırmışlar. Pakette öyle maddeler var ki Erdoğan’a karşı. Temsil ağırlamaya harcama sınırlama getirilecekmiş. Çakarlı lüks arabalara, banka yönetimine atanan güreşçilere kısıtlama geliyor. Bravo.” ifadelerini kullandı.

'AÇIKLADIĞIN EN İYİ PAKET DAMADINI PAKETLENMENDİ'
“Hesap verilebilirliğe Merkez Bankası’nın buhar olan 128 milyar dolarından başlayalım” diyen Akşener, “Siyasette alıştığın polisiye tedbirleri ekonomiyi uygulamayı artık bırak. Paris İklim Anlaşması’nı hemen onayla, biz arkanızdayız. Madem gıda israfı konusunda aniden hassasiyet geliştirdin, soğuk havada çürüyen patates ve soğanları hemen satın al ve fakir fukaraya dağıt” dedi.

Akşener şunları dile getirdi:

Bu millete zulüm etme. Bugüne kadar açıkladığın en iyi paket, damadını paketlemendi. Dolar anında bir lira düşmüştü. Bu kez de çiftçimize bir kez olsun iyilik yap bu kez de Tarım Bakanı’nı paketle. Şu mübarek Ramazan önce milletimizi sevindir.