Toplumsal Haber Merkezi

Mardin ve bazı ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunan İyi Parti Genel Başkanı Akşener, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kurulan TBMM FETÖ Araştırma Komisyonu’nda dinlenmesinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından engellediğini açıkladı.

Ziyareti sırasında MHP lideri Bahçeli'nin kendisi hakkındaki sözlerine ilişkin konuşan Akşener, şunları söyledi:

Bakın bir arkadaşımız FETÖ araştırma kurulunun başkan yardımcısıydı. Meral Akşener’i bir dinleyelim demişler, resmi yazı yazılmış. Beni tanık olarak çağıracaklar.

O arkadaşımızı, MHP o gün genel başkan yardımcısı, bugün TBMM Başkan Vekili olan Celal Adan aramış. Odasında buluşmuşlar. Sonra demiş ki böyle böyle bir durum var. “Meral Akşener’e buyur gel fikrine bakacağız” denilmiş. Sayın Bahçeli istemiyor. Bunu engelleyin.

'TÜRKÇE OLİMPİYATLARINA BAHÇELİ GÖREVLENDİRDİĞİ İÇİN GİTTİM'
Sebepse beni Bahçeli 2006 yılında görevlendirerek Türkçe Olimpiyatlarına gittiğim için istemiyor. Demiş bunu ben engelleyemem Başbakan ile konuşmam lazım.

Başbakan da Binali Yıldırım o zaman. Binali Bey de peki demiş. Gerçeklerin her zaman ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Sonra diyor ki tamam yapalım. Bu arada Celal Adan arkadaşımıza bir telefon ediyor ve diyor ki ‘Bizi çok kötü bir dertten kurtardın, sana teşekkür ederim.’

'SELÇUK ÖZDAĞ BUNLARI AÇIKLADIĞI İÇİN DÖVÜLDÜ'
Bu arkadaşımız Selçuk Özdağ. Sonra Özdağ biliyorsunuz bu tür görüşmeleri anlattığı için 20 kişinin saldırısına uğradı, ölümden döndü. Sonra kendisini dövdürdüğüne dair iftira attılar.