FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in onursal başkanı olduğu Niagara Vakfı'nın yöneticisi ve AKP eski Diyarbakır Milletvekili Mehmet İhsan Arslan’ın damadı olan Mevlüt Hilmi Çınar, FETÖ davalarına bakan hakimleri tehdit etti. 

Firari FETÖ’cü Mevlüt Hilmi Çınar, KHK ile görevden alınan eski Hakim Mehmet Köroğlu’nun mesajına yorum yaptı. 

Eski Hakim Mehmet Köroğlu, Twitter’da “Şu an FETÖ davalarına bakan bir hakimin,  sürüç sonunda ilk kendilerinin yargılanacak kişilerden olduğunu ve bu sebeple korktuğunu söylemiş... Bazı hikayelerin sonu başından bellidir” diye yazdı.

Eski Hakim Mehmet Köroğlu’nun mesajına destek veren firari FETÖ’cü Mevlüt Hilmi Çınar, FETÖ davalarına bakan hakimleri tehdit etti. 

Mevlüt Hilmi Çınar, “Zerre kadar şüpheleri olmasın ki, herbir mazlumun hukuksuzca aldıkları âh’ı ve hakkının hesabını hukuk karşısında verecekler. Çok uzak degil 2-3 seneye yargılanmaya, hesap vermeye ve dünyada hak ettikleri cezayı çekmeye başlayacaklar” diye yazdı.

DAMAT KİTABINDA ANLATILMIŞTI
Odatv Editörü Caner Taşpınar'ın kaleme aldığı "Damat, Fethullahçıların AKP'li kayınpederleri" adlı kitapta firari FETÖ'cü Mevlüt Hilmi Çınar'ın bilinmeyenleri anlatılmıştı