Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, bugün kaleme aldığı yazısında çok çarpıcı bir olayı aktardı. Ardahan’a bağlı AKP’li Çıldır Belediye Başkanlığı'nda bir ay önce yaşanan bir olayı anlatan Yarkadaş, henüz bir soruşturma açılmadığına da dikkat çekti.

Yarkadaş'ın anlatımına göre AKP’li Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, iş insanı Mete Koç'un verdiği dilekçenin bir kısmını okuduktan sonra “Senin ananı avradını s..…” diyerek Mete Koç’a hakaret etti ve masanın üzerine çıkarak şikayetçi Mete Koç’a "kafa attı."

İddiaya göre, AKP’li başkan bununla da yetinmedi ve masasının çekmecesinden çıkardığı silahı Koç’a doğrulttu.

Yarkadaş'ın bugünkü yazısında aktardığı olay şöyle:

Biraz sonra okuyacağınız olayın üzerinden tam bir ay geçti. Ancak hala etkin bir soruşturma yok!

Önce olayı öğrenelim…

Özetleyerek aktarıyorum:

Mete Koç adlı iş insanı, daha önce çeşitli ihalelerine girdiği Çıldır Belediyesi’nde çalışan H.A adlı bir kadınla kendi deyimiyle ‘gönül ilişkisi’ yaşıyor. Bir süre sonra ise ilişkileri bitiyor. H.A adlı kadın, sosyal medya hesabında Mete Koç’a yönelik çok ağır iddialar dile getiriyor. İş insanı Koç da bunun üzerine belediye personeli H.A’yı Çıldır Belediye Başkanlığı’na şikayet etmek için bir dilekçe yazıyor. Ancak dilekçesini ilgili belediye personeli almak istemiyor. Daha ilginci; Mete Koç adlı iş insanına “Dilekçenizi şikayet ettiğiniz H.A’ya verin’’ deniliyor.

İLGİNÇ BİR TUTUM

İş insanı Koç, bunun üzerine şikayette bulunmak istediği H.A adlı kadına giderek, “Dilekçeyi sana vermemi istediler” diyor. H.A da “Bana değil direkt başkana götür’’ diyerek, şikayetçi Mete Koç’u AKP’li Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’na yönlendiriyor.

Bundan sonra olanlar ise tam bir skandal!

BAŞKAN SİLAH ÇEKİYOR!

İş insanı Mete Koç’un Çıldır Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadenin tutanağına göre, AKP’li Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, dilekçenin bir kısmını okuduktan sonra “Senin ananı avradını s..…” diyerek Mete Koç’a hakaret ediyor. Ardından masanın üzerine çıkarak şikayetçi Mete Koç’a ‘’kafa atıyor.’’

İddiaya göre, AKP’li başkan bununla da yetinmiyor ve masasının çekmecesinden çıkardığı silahı Koç’a doğrultuyor. Belediye Başkanı Azizoğlu’nun kapısı açık olduğu için bu sırada koruması olduğu düşünülen 3 kişi odaya giriyor. Başkan bu kişilere Koç’u işaret ederek “Öldürün bunu” diye bağırıyor.