AKP'de istifalar gelmeye devam ediyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bugün dikkat çeken açıklamalarda bulunmuş ve kongre sürecinin başlamasını hatırlatmıştı. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a teşkilatlarla ilgili detaylı bir rapor sunduklarını belirten Kandemir, gelecek günlerde bazı istifalar olabileceğini, istifa eden kişilerin de farklı kademelerde görevlendirileceğini söylemişti.

İSTİFA GELDİ
Odatv'nin haberine göre; Amasya AKP İl Başkanı Mehmet Ünek ise, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan, Amasya AKP Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal da istifa etti.

Amasya İl Başkanı olarak görevinin dördüncü yılını dolduran Ünek, yaptığı açıklamada kongre sürecinin başlaması sebebiyle göreve talip olanların önünü açmak için görevinden ayrıldığını belirtti.

Mehmet Ünek’in açıklaması şu şekilde:
"3 Temmuz 2014 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle başladığım Amasya Ak parti İl Başkanlığı görevimden, kongre sürecimizin başlaması ve yeni gelecek arkadaşlarımızın önünü açabilmek için, Genel Merkezimizin ve Cumhurbaşkanımızın müsaadesiyle ayrılıyorum.

Bundan sonra Ak partimizin bir neferi olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde çalışmaya, davama ve partime hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm hemşehrilerime ve Çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."