“Yeliz” lakabıyla tanınan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, 10 Kasım'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yurttaşların büyük tepkisini çekti. MHP'liler ise 'dostlar alışverişte görsün' dercesine naif ifadelerle tepkilerini dile getirdi. Bu tepkicikleri de birçok muhalif haber sitesinin "Cumhur İttifakı'nda çatlak" gibi büyük spotlarla okuruna sunması dikkat çekti...

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde Twitter hesabından “Keşke bir köşesinde de mescid olsaydı” mesajını yayımladı. AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya, son seçimlerde Cumhur İttifakı'nın Beşiktaş Belediye Başkan Adayı MHP’li Serkan Toper’den yanıt geldi. MHP’li Serkan Toper “Bu işlerden vaz mı geçsen artık” diye yazabildi.

'BİR FATİHA MI İSTESENİZ'
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ise AKP’li Çamlı’nın yaptığı hareket şıkmış gibi "Bu paylaşım yerine takipçilerinizden bir Fatiha isteseniz daha şık olurdu" gibi ilginç bir 'tepkicik' verdi.

MHP'li Kaşıkçı mesajında “Bu önerinizi dile getirmek için koca bir yıl içerisinde başka bir gün bulamadınız mı? Sanırım farkında değilsiniz ancak bugün Milletimizin yas günü. Bu paylaşım yerine takipçilerinizden bir Fatiha isteseniz daha şık olurdu" ifadelerini kullandı.