AKP'li vekilin korumaları ve yakınlarının saldırısında aile üyelerini kaybeden Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar, Urfa Adliyesi önünde 73 gündür 'adalet' bekliyor.

Şenyaşar ailesi, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’e “Adaleti sağlayamıyorsan istifa et!” çağrısında bulundu. Aile, bu çağrının ardından darp edilerek gözaltına alındı.

 24 Haziran seçimlerinde AKP’li vekil İbrahim Halil Yıldız'ın korumaları ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar Urfa Adliyesi önündeki 73 gündür adalet nöbeti yapıyor.

Şenyaşar ailesi bugün, sosyal medya hesaplarından bakanlığın sitesinin etiketleyerek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün bir çocuğa hediye verdiği sırada çekilen fotoğrafla birlikte, “Sayın ADALET Bakanı Gül! Çocuklara oyuncak dağıtma! Halk sizden oyuncak istemiyor. Halka ADALET dağıt! Şanlıurfa ADALET Sarayı'nda üstünlerin hukuku uygulanıyor. Devletin hastanesinde insanlık suçunu işleyenler korunuyor. Adaleti sağlayamıyorsan istifa et! @adalet_bakanlik” paylaşımında bulunmuştu.