Sosyal medyada en bilinen AKP’li trollerin başında gelen Tuğrul Selmanoğlu, kokain ve lüks yaşamıyla Türkiye’nin gündemine oturan Kürşat Ayvatoğlu’yla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu. 

Lüks araçta içtiği kokain, kumar masasındaki görüntüleri ve birkaç yılda ulaştığı servetle Türkiye’nin konuştuğu Kürşat Ayvatoğlu’yla ilgili ‘içeriden’ dikkat çekici bir yorum geldi.

AKP’nin sosyal medyada en bilinen trollerinden Tuğrul Selmanoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

'BİZDE BÖYLE ÇOK ADAM VAR'
Seçim döneminde, “Patates soğana vatanımızı sattınız” diyen ve lüks araba satın alan Selmanoğlu, uyuşturucu kullandığına dair görüntüleri ortaya çıkan Ayvatoğlu gibi birçok ismin partide bulunduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Selmanoğlu, “Ayvatoğlu meselesi can sıkıcı ya. İşin kötü tarafı bizde böyle çok adam var” dedi.

'NASIL AYIKLANIR BİLMİYORUM'
Selmanoğlu, şöyle konuştu:

Bir tane değil bizde böyle çok adam var. Sağdan soldan gelmiş, davamızla, partiyle, millete hizmetle alakası olmayan, işi gücü ortalıkta fink atıp bir rant çıkar elde etmeye çalışan, bu davaya ne katırımın derdinde değil bu dava bana ne katar derdinde olan, ortaya koyduğu tek performans görmüş olduğu her siyasinin boynuna sarılıp selfie çekmek olan bir sürü böyle abuk subuk tip var. İnsan gerçekten üzülüyor. Bu tipler yüzünden gecesini gündüzüne takıp, dava için koşan emek veren, binlerce milyonlarca gencin hakkına giriyorlar. Bunlar nasıl ayıklanır bilmiyor, gerçekten bilmiyorum. Çünkü bir tane değil iki tane değil beş tane değil, on tane değil, gittiğim her yerde bu tipleri gördüğüm. Bunları yüz metreden de tanıyorsun. Tanıyorsun ama bir şey de diyemiyorsun.