AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2023'ü işaret ederek "FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. O yüzden çalışmamız lazım, nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım" dedi.

Ordu'da AKP'lilere konuşan Özhaseki, gönül belediyeciliği inşa etmeye çalıştıklarını savunarak, ne yapılırsa insanlarla birlikte, onların görüşleri ve duası alınarak yapıldığını söyledi. Onun için vatandaşların AKP'yi tercih ettiğini iddia eden Özhaseki, AKP olarak girdikleri dört tane yerel seçimde birinci olduklarını belirtti. Özhaseki, kendisinin de İzmir adayı olarak kaybettiği son yerel seçimlerdeki başarısız tabloyu görmezden geldi...

Özhaseki, "FETÖ, DEAŞ, DHKP-C, PKK bize karşı. Demek ki karşıda böyle bir güruh var. O zaman bizim çok daha gayretli olmamız lazım. Çalışmamız lazım, nihayetinde de o kötülere karşı da iktidarı asla bırakmamak lazım. Oradan bir ittifak doğmaz, oradan bir medeniyet doğmaz. Ama bizim yapacağımız çok iş var. Allah'ın izniyle bizler bu konuda üzerimize düşeni yaparak, 2023'de de ipi göğüsleyeceğiz. İnşallah Türkiye'nin geleceği daha aydınlık olacak diye dua ediyoruz" görüşünü paylaştı.