Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, ABD'yi dolandırmaktan Avusturya'da tutuklu bulunan Sezgin Baran Korkmaz ile Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın ilişkisini ifşa etmiş ve Karaca'nın Korkmaz'ın kendisine tahsis ettiği Audi A8 marka lüks aracı kullandığını söylemişti. Karaca iddiaları doğrulasa da aracı emanet olarak kullandığını ve benzinini kendisinin karşıladığını söyledi. Ancak Karaca'nın yeni fotoğrafları durumla ilgili yeni şüpheler yaratıyor.

Karaca'nın Korkmaz'a ait Beylerbeyi'ndeki yalıyı da çalışma ofisi olarak kullandığı ortaya çıktı. 

Karaca, misafirlerini burada ağırladığını gösteren fotoğrafları sosyal medyada paylaşmış.

ARAÇ İDDİASINI DOĞRULAMIŞTI

Karaca, Peker'in 'araç' iddiasını gazeteci Saygı Öztürk'e doğrulayarak Audi A8 marka aracı bir süreliğine kullandığını ve benzinini kendisinin karşıladığını söyledi.

Karaca; İstanbul’da bulunduğu sırada aracı kaza yapınca Sezgin Baran Korkmaz ona hediye ettiği aracı kullandığını ve daha sonra kendi otomobili servisten çıkınca şoförü aracılığıyla iade ettiğini iddia etti.

YENİ FOTOĞRAFLAR VE PAYLAŞIMLAR ORTAYA ÇIKTI

Ancak Karaca'nın savunmasını çürüten yeni görüntüler ortaya çıktı. Karaca, Korkmaz'ın Beylerbeyi'ndeki yalısını çalışma ofisi olarak kullanmış. Karaca, bu ofiste misafir ağırladığını belirten paylaşımlar yapmış.

KRT, 10 Şubat 2020'de sosyal medya hesaplarından paylaşılan ziyaretin görüntüsünü paylaştı.