Toplumsal Haber Merkezi

AKP destekçisi Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki Gör Beni programına konuk oldu. Çağlayan programın ilk dakikasında Perinçek’e “Dönek misiniz” diye sordu. Perinçek ise "bana dönek diyenlerin hepsi dönek" diyerek tüm solu 'dönek' ilan etti. Çünkü Türkiye'deki bütün sol hareketler Perinçek'e "dönek" vebenzeri suçlamalar yapıyor...

Çağlayan'ın "dönek misiniz" sorusuna "Ben bilimsel sosyalistim. Dönek diyenlerin hepsi dönek. Dönek oğlu dönek onlar hem de. Hepsi dönek oğlu dönek" diye yanıt veren Perinçek, kendisini "O suçladıkları adam, 15 yıl 5 kuşakla hapis yatmış bir adam" ifadeleriyle övdü. 

AKP'ye direnen sosyalistleri "Bunların hepsi dönmüş adamlar… Daha 12 Mart’tan sonra dönmüş adamlar" diye suçlarken "Ben 12 Mart, 12 Eylül, 1990, 98, 2008, Türkiye’de 5 kuşakla CIA’nın, sistemin hapishanelerinde yatan tek adamım. Bunun karşısında 4 kuşakla yatan da yok" diyen Doğu Perinçek şöyle devam etti:

3 kuşakla yatan da bizim partide bazı arkadaşlarımız var. Onun için bunların hepsi dönek oğlu dönektir, sistemin adamlarıdır. Bunlar Amerika ile birlikte, CIA’nın tezgahlarında Vatan Partisi’ne ve Doğu Perinçek’e Amerika’nın ve Atlantik sisteminin adamları olarak, görev yapan adamlardır.