Son olarak programında ağırladığı Sevda Noyan isimli provokatörün "ölüm listem var" demesini coşkuyla karşılaması ve desteklemesiyle gündeme gelen AKP'li yazar Esra Elönü, şimdilerde Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan eski AKP yöneticisi Selçuk Özdağ için çok sert ifadeler kullandı.

Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u paylaşımını alıntılayarak, eleştirilerde bulundu. Fahrettin Altun'a, "İletişimin başındaki zat" diye hitap eden Özdağ, Kasım ayında yapılacak seçimlerde ABD başkan adayı olan Joe Biden'ın 7 ay önce AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yaptığı yoruma tepki gösteren Altun için, "görevini ihmal etmiştir" dedi.

Altun'un Biden'e Türkçe paylaşımında kükrediğini, İngilizce paylaştığı metinde ise, yumuşak tarzda mesaj yazdığını aktaran Özdağ, Altun'un istifasını istedi.

Selçuk Özdağ, şunları yazdı:

1-İletişimin başındaki zat, Biden’ın açıklamasında bir dahli ve tarafı olmamasına rağmen ülkemiz muhalefetine bir siyasetçi gibi yüksek perdeden kükrerken, İngilizce attığı tweetlerde Biden’a:

2-“Sn. Başkan adayı, bu şekilde açıklamalar stratejik ortaklığımıza çok uygun düşmedi, umarım ilişkilerimiz zarar görmez” türünden yumuşak ve alttan alan tarzı İle diplomatik dilini esirgememiş ve bizlere tebessüm ettirmiştir.!

3-Sn. İletişim başkanı yaptığı açıklamalarla gerçekten yapması gereken; ülkemiz aleyhine yapılan açıklama ve olayları takip etmek gibi işleri yapmayarak görevini ihmal etmiştir. Üstüne vazife olmayan işlerde ise mangalda kül bırakmamaktadır.

4-Sn iletişim başkanı, bu tür açıklamaları İngilizce yazarak Türk kamuoyundan gizleyeceğini mi sanıyor. Bir başka devletin siyasetçisine memur gibi davranmakta beis görmeyen Sn Altun, memuru olduğu Türk milletine efendi gibi davranmayı bir an önce terketmeli ve istifa etmelidir.

'KES SESİNİ UCUZ FİSKOS MASASI...'
Selçuk Özdağ'ın, Altun paylaşımına AKP'li yazar Esra Elönü'den yine terbiyesine göre bir yanıt geldi.

Özdağ'a "kes sesini" diyen Elönü, şunları yazdı:

Kes sesini ucuz fiskos masası, mide kaldıraçları !! Sizin omuz verdiğiniz köpeklerle tek başına mücadele ediyordu . İletişim Başkanını hedef alarak Erdoğan’ı vurma alçaklığınıza alışığız! Asıl sen istifa et diyeceğim lakin adamlıktan kovulmuşsunuz.