13 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu için tutuklanan Nizamettin Şahin'in, AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'la boy boy fotoğrafları ortaya çıkmış ve sapığın başkanın 'sağ kolu' olduğu belirtilmişti. Sosyal medya ve haber sitelerinde yer alan iddiaların üzerine Ağrı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın hedef alındığı belirtildi.

Sapığın Sayan ile bir bağı olmadığı savunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde başkanımız Savcı Sayan'ı hedef alan paylaşımlarda adı geçen N.Ş'nin, belediyemiz ve Sayan ile bir yakınlığı ve bağı bulunmamaktadır. Paylaşılan fotoğraf, çekim çalışmaları esnasında toplu ziyaretlerde çekilmiş olup bahse konu edilen şahsın, Sayan ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Sayan'ı hedef alacak paylaşımlar yaparak algı oluşturan şahıslar için hukuk birimimiz tarafından adli mercilere başvurulmuştur."

NE OLMUŞTU?
Nizamettin Şahin, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel saldırıda bulunduğu için tutuklandı. Olay sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımlarda Ağrı Belediye Başkanı AKP’li Savcı Sayan’ın, Şahin ile fotoğrafları da yer aldı. Zanlının, Sayan’ın 'sağ kolu' olduğu iddia edildi.