Ülkücü mafya Sedat Peker'in geçtiğimiz yılın nisan ayında yayınlamaya başladığı ifşaat videolarındaki ilk hedefi eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar olmuş; Peker, Ağar'ın Azeri patron Mübariz Mansimov'un sahibi olduğu Yalıkavak Marina'ya çöktüğünü iddia etmişti. 

Ağar'a ilişkin pek çok iddiayı öne süren Peker'in yanı sıra yine iddiaların ardından gündeme gelen Mansimov, 'eski arkadaşı' Ağar ile ilgili açıklama yapmış; ''Devam etmek istemedim, yanımda istemedim, ayrıldı. Ben Mehmet Ağar'ı milliyetçi biliyordum. Daha doğrusu birileri beni tanıştırmıştı zamanında. O günler de en kötü günleriydi, soruşturma geçiriyordu. Davaları sürüyordu. Milliyetçi olarak destek olmaya çalıştım. Başka bir şey yok'' demişti. 

AĞAR AZERİ BASININA KONUŞTU
Eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar, aylar sonra Azeri gazeteci Eynulla Fatullayev’e yaşananlara dair ve Mansimov ile aralarında geçenlere ilişkin konuştu. 

''Konuştuklarının hepsi yalandır aşağı yukarı” diyen Mehmet Ağar, “Bir tanesine cevap vereyim” ifadelerini kullanarak şu ifadeleri kullandı:

Diğerlerini ciddiye bile almıyorum. Ben cezaevinde yatarken cezaevine helikopter pisti yaptırdığımı söyledi. Onu yaptıran o dönem ki Nazilli Belediye reisidir. Bugün de MHP Aydın İl Başkanıdır. Hangi bir yalanını söyleyeyim çok. Onun için bana yakışmaz. Çünkü onun düştüğü seviyeye düşmek bizim işimiz değil. Kendi kendine konuşuyor. Bizim meselelerimiz ciddi meselelerdir. Devletin meseleleridir. Milletin meseleleridir. Boş boş şeyler konuşuyor.

PEKER CEPHESİ AKŞAM SAATLERİNİ İŞARET ETTİ
Ağar'ın açıklamalarının basında kendisine yer bulmasının ardından Peker cephesinden yeni bir hamle geldi. 

Peker'in basın danışmanı Emre Olur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile akşam saatlerini işaret etti.

Olur, şu ifadeleri kullandı:

''Mehmet ağar derin Devletin başı, Mübariz Mansimov’un söylediği şeylerden sadece birini yalanlamışsın. Ancak bazı gazeteler Sedat Peker’i yalanladı diye haber yapmışlar. Reis yalanlanmayı hiç sevmez. Bence bu işi düzelt yoksa akşama sadat’cılardan daha kötü duruma düşersin'' 

PEKER RT'LEDİ
Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri'nde kaldığı bilenen ve sosyal medya yasağı bulunan Sedat Peker'in, Olur'un söz konusu paylaşımını retweet ettiği de görüldü.