AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmeye ilişkin İletişim Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Görüşmede, idrak edilecek Kurban Bayramı kutlanarak bayramın tüm Filistin halkı ve İslam Alemi için hayırlara vesile olması temennisi iletildi.

Özgür Özel: Emekliler için iyileştirme önergesini haftaya Meclis’e vereceğiz
Özgür Özel: Emekliler için iyileştirme önergesini haftaya Meclis’e vereceğiz
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Batı Şeria’da yaşanan son gelişmeler nedeniyle bir bayramın daha buruk geçirildiğini belirterek Cenin saldırısında hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil diledi.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Türkiye olarak Mescid-i Aksa’nın maneviyatına ve statüsüne halel getirebilecek her tür adımın karşısında olmaya ve Filistin davasına destek vermeye devam edileceğini ifade etti.