2011 yılından bu yana hizmet veren Aypa Mücevher altının ve değerli taşların en saf halini müşterilerine yakışacak şekilde tasarlayarak hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Birbirinden şık bileklik tasarımları bir araya getiren Aypa ürünleri müşterilere satmayı değil bu ürünlerle onları mutlu etmeyi planlamaktadır.

Yaptıkları çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Aypa değerli taşları şık tasarımlara dönüştürüyor.

Günümüzde her stilin tamamlayıcı olan bileklikler özel gün ve gecelerden gün içerisinde her an kullanılmaktadır. Bilekliklerin bu özelliklerini seven ve tercih eden müşterilerin ilk sıradaki seçimi Aypa olmaktadır. Aypa tarafından özenle tasarlanan bileklikler hakkında müşteriler genellikle kusursuz işçiliğine yorum yapmaktadırlar. Bu da sektörde adından söz edilmesine olanak sağlamıştır.

Kurulduğu günden bugüne birçok kişinin ilk tercihi olan Aypa her bütçeye uygun tasarlanan ürünlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

MÜŞTERİLER “İLK TERCİHİMİZ AYPA” DİYOR

Yaptıkları alışverişlerden memnun kalan müşterilere sorulduğunda Aypa ile yollarının kesiştiğine memnun oldukları ve bundan sonraki alışverişlerde ilk tercih olarak Aypa’yı tercih edeceklerini ifade ediyorlar. Ayrıca müşterilerin ürünü satın aldıktan sonra tavsiye ettikleri siteler arasında ilk sıralarda yer alan Aypa büyük ve genişleyen ailesine yeni kişileri katmayı amaçlamaktadır.

AYPA’DA YÜZLERCE MODEL SİZLERİ BEKLİYOR

Aypa ürün kataloğunu her geçen gün genişleterek yeni seçenekleri müşterilerine sunarak onları memnun etmeyi amaçlamaktadır. Altın bileklik modelleri konusunda sürekli gelişme, yenileşme ve iyileşme içinde bulunan Aypa müşterilerinin dilek ve isteklerini, geri bildirimlerini ilk sıraya koyarak hareket ediyor.

En iyi ustalar tarafından ve uzun ar-ge çalışmaları neticesinde ortaya çıkan ürünler modaya ayak uyduracak şekilde tasarlanmaktadır. Dilediğiniz stildeki tasarımları bir arada bulabileceğiniz Aypa'da altın bileklik satın almak isteyenler için birçok model bulunmaktadır. Nazar boncuklu altın bileklik, sarı altın kalp bileklik, Pullu altın bileklik, burma zincirli çocuk künyesi, 14 ayar sarı altın bileklik ve daha fazlasını bir arada bulabilirsiniz.

SATIŞ SONRASINDA DA TAM DESTEK

Aypa müşterilerine satış esnasında ve ürün kalitesi konusunda sunduğu hizmeti satış sonrasında da vererek müşterilerinin her zaman mutlu olmasını amaçlamaktadır. Bu sayede müşterilerini daha değerli ve özel hissettirmeyi hedeflemektedir.