Döviz kurunu takip eden kişiler doların günlük olarak yükseliş ve düşüşünü takip etmeye devam ediyor. Dolar kaç TL oldu? dolar bugün kaç TL? Dolar düştü mü? Dolar yükseldi mi? Dolar Kaç TL Ediyor? 1 dolar Kaç TL? Dolar Kuru yükselişte mi? Sorularınızın cevabını alabilmek için öncelikle yazımızı okumanız gerekir. 4 Mayıs Pazartesi tarihinde 1 Amerikan doları 7.02 Türk lirasına eşit olmuştur. Doların alış fiyatı 7.0267, satış fiyatı ise 7,0298’dir. Alış ve satış kurunda dolar yükselişe geçmiştir. Dolar kuru sayfasına ulaşarak dolar alış ve satış fiyatlarının TL cinsinden karşılıklarını görme imkanına sahip olursunuz. Bunun dışında hangi fiyat üzerinden de piyasalara girdiğini görebilirsiniz. Bugün Dolar Ne Kadar ? Bugün dolar 7.02 TL değerindedir.

Van’da Bir Mahalle karantinaya Alındı

Van’ın Başkale ilçesinde Albayrak Mahallesinde bir aile içerisinde 6 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine mahalle karantinaya alındı. Başkale ilçesinin 340 hane ve bin 440 nüfusla Albayrak mahallesi içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda bir ailede 6 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu durum üzerine sağlık ekipleri mahallede incelemelerine devam ederken İlçe Hıfzzıssıhha kurulunun kararı ile mahalle karantinaya alındı ve tüm giriş ve çıkışlar yasaklandı. Bu tarz Son haber ve daha fazlası için haber sayfasına göz atabilir ve son dakika haberlerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Van Valiliğinden Son Dakika Açıklaması

Van Valiliği yaptığı açıklamada, Gürpınar ilçesinin Öveçli Mahallesinde uygulanan karantinanın son bulduğunu açıkladı. Bunun dışında Başkale ilçesi, Örtmetaş Mahallesi, Esenyamaç, Ilıcak, Poyrazalan, Gürpınar ilçesi, Çaldıran İlçesi, Günbaşı Mahallesş, İpekyolu İlçesi, Bostaniçi Mahallesi Ertuş Caddesi 1,2,3,4. Sokaklar, Selçuklu sokakta 1 apartman, Cevdetpaşa Mahallesi, Selimbey Mahallesi ve üçevler caddesindeki 1 bina ile yine aynı mahallede olan Dabbağoğlu sokakta karantina uygulandığı açıkladı. Van’da koronavirüs vaka sayısı 270, taburcu olan hasta sayısı 162, yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı 5 karantina kapsamında gözlem altına alınan kişi sayısının ise 37 bin olduğu açıklandı. Daha fazla haber için https://www.haber365.com.tr/ adresi üzerinden haberlere göz atmanız mümkündür.