Bizler hediyelerle sadece verdiğimiz değeri yansıttığımızı düşünürüz. Ancak seçtiğimiz hediyeler, bizden izler taşır. Soyut, somut ya da duygusal bir biçimde belki ancak yine de bir şekilde kendini belli eder. Bu durum, hediye verdiğimiz insanlar tarafından daha iyi anlaşılmamıza ve unutulmamıza kapı açar. Sevdiklerinizin hayatında, kendinizden unutulmayan izler bırakmak, onlarca yıl geçse bile gülerek anımsanmak istiyorsanız, modern hediye anlayışının en yaratıcı olanıyla tanışın. Bodo.com, size ve sevdiklerinize, çağın en çok ihtiyaç duyulan olgularından olan, deneyimleri hediye haliyle sunuyor. Üstelik internet hediye mağazası olmasıyla da, dilediğiniz yerden ulaşabilmenizi sağlıyor. Pek çok alanı içinde barından, geniş ve güncel içeriği sayesinde, dilediğiniz herkes için mükemmel hediye hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu deneyimleri, onun veya onların zevk ve ilgi alanlarına göre seçerken, aynı zamanda kendi tarzınızı da ortaya koymuş olacaksınız. Ukrayna’nın en popüler hediye şirketlerinden olan Bodo, artık sizlere Türkiye’de hizmet vermekte. Uzun yılların verdiği tecrübe ve sürekli değişen popüler alanları yakından takibi ile bodo, beklentinizi karşılamayı, kesinlikle başarıyor.

Benzersiz fikirler

Yaşam stilinizi, fikirlerinizi, beğenilerinizi, ilgi alanlarınızı, hobilerinizi, hayallerinizi tüm gerçekliğiyle, büyük bir haz ile yaşayacağınız deneyim hediyeleri, bodo.com’un sıra dışı dünyasında. Kendinizi ve çevrenizdekileri, anlamsız materyallerle değil; gerçek hisler yaşatan benzersiz deneyim hediyelerle ödüllendirin. Ödüllendirin, diyoruz çünkü gerçek mutluluğu hissedeceğiniz duygular yaşamak hepinizin hakkı! Nesilden nesile aktarılan hediyelik eşyalar elbette ilginç görünebilir ancak nesilden nesile aktarılan yaşanmış olayların öyküleri, insanda bambaşka hisler uyandırır. Örneğin, eşinizle birlikte deneyimlemeyi planladığınız ve hediye ettiğiniz, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ deneyimi sırasında yaşadığınız heyecanı, yıllar sonra anlatırken bile aynı meraklı gözler eşliğinde aktaracaksınız. Sevdiğiniz insanın bu hayatta, ilgisini en çok cezbeden alanla ilgili seçeceğiniz bir bodo deneyimi, akla kazınan ölümsüz anı hazinelerinden biri olacak. Daha basit, yalnızca sizi düşünülerek verilen bir deneyim olabilecek, ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’ bile aklınızda, ‘’bana o dönemde verilen en ince düşünceli hediyeydi’’ olarak kalacak. Tarzımız, sevdiklerimize verdiğimiz özen ve hassasiyet!

En tarz hediyeler

Bodo ile insanların yaşamlarında büyük başlangıçlar yaratabilirsiniz. Sanata karşı ilgili olduğunu bildiğiniz birine, ‘’Çömlekçi Çarkında Seramik Atölyesi’’ deneyimi sunduğunuzda, onun, gelecekte bu başlangıç sayesinde, büyük başarılar elde etmesini sağlayabilirsiniz. Sonuçta her şey bir deneyim ile başlar. ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’’ hediyesi ile sevgilinize, unutulmaz bir gün sunun. ‘’Wing Foil Deneme Dersi’’: denizin üzerinde kanat çırpan kuşlar misali, eğlencenin tadına varın. ‘’Balık Yemekleri Yapım Dersi’’: bir Gastronomi öğrencisine vereceğiniz bu hediye sayesinde, kariyerine büyük bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Bodo ile her şey çok daha keyifli!