Toplumsal Haber Merkezi

CHP'deki olağan kurultay süreci dolayısıyla ilçelerdeki seçimler devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul'un Sarıyer ilçesinde de CHP'liler seçimini yaptı.CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın 37. Olağan kongresi Ayazağa’daki Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. İki adayın yarıştığı kongre büyük bir coşkuya sahne olurken, 54 oy farkla Sevim Yalınkılıç'ın listesi seçildi.

Kongrenin divan başkanlığını eski DİSK Başkanı ve 21. Dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak yaptı. Divan üyeliklerine ise Çetin Aktaş, Melendiz Dalyan İzgi ve Hasan Saim Öztürk seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından katılımcılar ve delegeler tek tek söz alarak konuşma yaptı.

Kongreye; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yunus Emre, İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Sezgin Tanrıkulu, Yüksel Mansur Kılınç, eski Milletvekili Didem Engin ve Çetin Soysal, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AKP, İyi Parti ve Saadet Partisi’nin ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili yoğun ilgi gösterdi.



Toplumsal TV'nin yeni videosunu izlediniz mi: