TED Koleji mezunları, Ankara Koleji Mezunları Derneği’nin düzenlediği gecede bir araya geldi. 2016 mezunlarının katıldığı gecede, TED mezunu üniversite öğrencileri, hem hasret giderdiler, hem doyasıya eğlendiler hem de geleceklerini konuştular.

Yaklaşık 140 katılımcının olduğu etkinliği 2016 mezunlarından Yağız Kutay Işık, Ali Dorukhan Yılmaz, Selen Esen ve Ezgi Ünlü düzenledi. Geceye TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı Necdet Akdaş ve TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Barış Çalışkan da katıldı.

TED mezunlarının kendi aralarındaki dayanışması ve iletişimlerini güçlendirmek amacıyla düzenlenen gecede konuşan Yağız Kutay Işık, eğitim gördükleri üniversitelerde hepimiz TED’li olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirterek, “2016 mezunları olarak bizlerin dayanışması çok önemlidir” dedi.

TED Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Barış Çalışkan da gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Öncelikle buraya gelerek Kolejli olma bilincini eyleme dönüştürdüğünüz için sizlere müteşekkiriz. Son 2 ayda 5 farklı dönemle buluşması gerçekleştirerek 400’e yakın arkadaşımızla bir araya geldik ve camia olarak potansiyelimiz ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösterdik. Bu buluşmalarda geleceğin üst düzey yöneticileri, siyasetçileri, doktorlarıyla istişare etme fırsatı bulduk.

Unutmayın hayata yeni atılmak üzere olan gençler olarak TED Ankara Koleji Mezunlar Derneği'nin bizlere sunduğu yeni insan tanıma fırsatlarını en verimli şekilde değerlendirmek bizlerin elinde. Hayatta kimse tek başına başarı elde edemez. Bu noktada fikrim Kolejli kimliğimize sahip çıkarak ve güç birliği yaparak aydınlık yarınlara yelken açmamız olacaktır.