Toplumsal Haber Merkezi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodomir Zelenskiy, resmi hesaptan 'yanlış' video paylaştı. Videoda "52 gün", "görev başındayız", "minnettarız", "galip geleceğiz" gibi birbirinden kopuk laflar eden Zelenskiy, tarihçi Mehmet Perinçek'in radarına yakalandı.

Resmi hesaptan paylaşılan video kısa sürede kaldırıldı ama Perinçek, bir örneğini almayı başardı ve "Zelenskiy'in aşağıdaki videosu resmi sayfada paylaşıldıktan hemen sonra kaldırıldı" ifadeleriyle de kendi hesabından paylaştı.

'DİKKAT ÇEKİCİ OLAN ZELENSKİY'NİN KAFASI'
Videoda Zelenskiy'in ne söylediğinden öte, neler yaptığı daha ilgi çekici. Yeni bir video açıklamasına hazırlandığı anlaşılan Zelenskiy kamera karşısında "poz" çalışmaları yapıyor. 

Bir Twitter kullanıcısı "Sağ olun, fakat dilimize çevirmeden yayınlamanız nasıl faydalı olur" dedi, Mehmet Perinçek ise "Söylediklerinden önemli bir şey yok. 'Kafası' dikkat çekici olan" diye yanıt verdi. 

Şevket Apuhan ise videoyu "52 gün. Çalışıyoruz, seviyoruz, minnettarız, gururluyuz. galip geleceğiz... Söyledikleri bunlar; ancak söylediklerinden çok ne içtiği daha meraklı" ifadeleriyle değerlendirdi.