Ameliyattan sonra narkozlu zannettiği üç kadına cinsel tacizde bulunan doktorun tecavüzü, bir kadının olayı hatırlamasının ardından polise yaptığı şikayetle ortaya çıktı.

Almanya’nın Guetersloh şehrinde bulunan Sankt Elisabeth Hastanesi’nde skandal bir olay meydana geldi. Hastanede anestezi doktoru olarak görev yapan 43 yaşındaki Nils T. isimli erkek, ameliyattan sonra yine ameliyathane içerisindeki gözlem alanına alınan ü. kadına, narkozlu olduklarını düşünerek cinsel saldırıda bulundu.

KADINLARDAN BİRİ OLAYI HATIRLADI
Odatv’de yer alan habere göre, hastaneye intikal eden polis ekipleri, doktorun önlüğünden ve kadınlardan alınan spermleri eşleştirdi. Doktor Nils T., olayın ardından hakkındaki iddiaları reddetti.

Daha sonra Nils T.’nin evinde inceleme gerçekleştiren ekipler, doktorun bilgisayarında başka kadınlara da aynı şekilde cinsel saldırı gerçekleştirirken çektiği görüntüler olduğunu tespit etti.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Doktor Nils T., hakkındaki suçlamaların ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen doktor, 15 yıl hapis cezası istemiyle yargılanacak. Olayın mahkemesi önümüzdeki günlerde yeniden devam edecek.