21 yaşındaki Angelina Kuznetsova, sosyal medyasında bir otelin tanıtımını yaptı. Ancak Rusya'nın Yekaterinburg kentinde önemli bir ibadet yerinin arka planda görünmesi nedeniyle bu durum, bir şikayet seline yol açtı.

Daily Mirror’ın haberine göre Moskova'da bir caminin önünde sadece kürk manto ve iç çamaşırıyla poz veren bir modelin ardından benzer bir şeyi yapan model Angelina Kuznetsova şimdi hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Angelina Kuznetsova, Rusya'nın dini veya devlet binalarının yakınındaki "uygunsuz" gösterileri engellemek için çıkartılan yeni yasalar nedeniyle yasal sorunlarla karşılaşan birkaç yetişkin yıldızdan biri.

Para karşılığı üye olunan, kişilerin kendi çıplak içeriklerini yayınladığı OnlyFans modeli olan Angelina Kuznetsova, 210 bin Instagram takipçisi bulunan RentHouse otelinin dışında kendisini ve bir arkadaşını göstererek kırmızı tanga iç çamaşırlarıyla poz verdi. Ancak arka planda Bolşoy Zlatoust Ortodoks Kilisesi de açıkça görülüyordu.

Fotoğraf, kaldırılmadan önce otelin sosyal medyasında da paylaşıldı. Ancak otelin sahibi Dmitry Shabalkin, paylaşımın "skandala yol açtığını" söyledi ve "Bu resmin aptallığı için özür dilemek zorunda kaldık. Durumun ciddiyetinin farkında değildik" dedi.

Polis Dmitry Shabalkin'i sorguladı ve Angelina Kuznetsova ve adı açıklanmayan diğer arkadaşını gözaltına aldı. 

Çift, inananlara hakaret etmekten en fazla üç yıl hapis cezasına çarptırılabilir.