Bozcaada Belediyesi, partiden sonra çöplük gibi bırakılan sahilin görüntülerini paylaşmış ve bu görüntüler çok tepki çekmişti. Belediye, Ada'ya zarar veren o grubun "Tek tek tespit edildiğini" ifade etti.

Bozcaada Belediyesi, Ada'da eğlenen bir grubun ardından bıraktığı görüntüleri paylaşmıştı. Sahildeki şemsiyelerin yakıldığını, şezlongların kırıldığını ve çöplerin ortada bırakıldığını gösteren görüntüler tepkilere neden oldu. 

Bozcaada Belediyesi, bu görüntülere ilişkin yeni bir açıklama yaparak “İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, hem belediyemiz hem de halktan gelen tüm bilgiler ışığında bu işin sorumlularını tek tek tespit etmekte ve en ağır şekilde idari cezalandırma işlemlerini titizlikle uygulamaktadır” dedi.

Bozcaada sahilinde parti yapan bir grup tatilci, CHP’li belediyeyi isyan ettirmişti. Bozcaada Belediyesi, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ortaya çıkan manzarayı gözler önüne sermiş ve “Nasıl parti güzel miydi? Yazık çok yazık” şeklinde tepki vermişti.

Olay, Bozcaada Spor Kulübü’nün şezlong ve şemsiyelerinin de bulunduğu Sulubahçe sahilinde, cumartesi gecesi yaşandı. Sulubahçe’ye giden Bozcaada Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ümit Kahyaoğlu, jandarmaya giderek durumdan şikâyetçi olmuştu.