2019’u kapatırken, Marvel Studios hayranlara son bir sürpriz daha yaparak merakla beklenen Black Widow filminin ilk fragmanını yayınladı. Film stüdyonun Captain Marvel sonrası ikinci kadın başrollü süper kahraman filmi unvanını taşıyor.

Aksiyonun tavan yapacağı yapımda Natasha Romanoff ile ilgili daha detaylı bilgiler ediniyoruz. Zira Romanoff “kız kardeşleri” ve “ailesi” ile bir kez daha masaya oturuyor. Hedefte ise yepyeni bir görev kahramanımızı bekliyor. Ancak bildiğiniz gibi tüm bu hikaye Avengers Endgame öncesinde geçiyor. 

Black Widow bir kez daha beyaz perdede
Sinematik evreni yakından takip etmeyenler için bu fragman biraz kafa karıştırıcı olabilir. Çünkü bildiğiniz gibi Avengers Endgame filminde Black Widow, Ruh Taşı’nı alma uğruna kendini feda etmiş ve ölmüştü. Karakter yeniden hayata geri dönmüyor. Onun yerine hikaye biraz geçmişe gidiyor. Scarlett Johansson filmle ilgili yaptığı açıklamada “Bu film bir aile filmi, kendini affetmekle ilgili.” diyor. Film zaman olarak Captain America: Civil War sonrasını anlatıyor. Yarım kalan işleri halletmek için tanıdık yüzlerin arasına dönen Romanoff, “başladığı yere” küçük bir ziyarette bulunuyor. Filmde Scarlett Johansson’a Red Guardian rolünde David Harbour eşlik ediyor. Red Guardian’ı bilmeyenler için tanımlamak gerekirse Sovyetlerin “Captain America” denemesi diyebiliriz. Filmin komedi unsuru da Red Guardian tarafından oluşturulacak gibi görünüyor.