AKP Lideri Erdoğan, son iki yıldır bütün gücünü CHP’yi kötülemeye veriyor. Çünkü; CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nı yaratarak Erdoğan’ın tek adam devletini bitirme yolunda çok önemli bir adım attı.

Üstüne üstlük artan ekonomik sıkıntılar ve dış politikadaki tıkanmalar Erdoğan otokrasisini zorlamaya başlamışken ortaya çıktı bu Millet İttifakı…

Bu birliğin yıkılması gerekiyor. Bu yüzden AKP Lideri, son olarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu teröristlikle suçladı. O suçlar da “sonradan olma AKP’li”, sırma saçlı Süleyman Bey durur mu? İçişleri Bakanı zırhına bürünmüş ya; ağzına ne gelirse Soylu’ca söylüyor.

*Sanki Canan Kaftancıoğlu, uluslararası terörist olarak damgalanan Gulbettin Hikmetyar’ın dizinin dibine oturmuştu…

*Sanki PKK’lıları Habur’dan Türkiye’ye törenle Canan hanım sokmuştu. Hatta Habur’a seyyar mahkeme yollayıp “Biz Öcalan’ın talimatıyla geldik!” diyen teröristleri masum siviller gibi içeriye o sokturmuştu?

*Sanki PKK’ya askerin operasyon yapmaması emrini Sayın Kaftancıoğlu vermişti.

*Osla’da PKK temsilcileriyle 5 kez görüşen Canan Hanım’ın temsilcileriydi. “Analar ağlamasın!” diyerek PKK’lılara operasyon yapılmasını da o durdurmuştu.

*Devlet kuruluşlarının tabelalarından TC rumuzunu da Canan Kaftancıoğlu çıkarttırmıştı.

Sadece PKK mı?

*Fethullahçı Terör Örgütü elemanlarıyla işbirliği yapıp Türk ordusuna kumpas kuran da bu CHP ve Canan Kaftancıoğlu idi.

*FETÖ’cüler ne istedilerse onlara veren de Canan hanımdı. Hatta FETÖ’nün toplantılarına katılıp “Dön artık!” diyerek terör elebaşısı Gülen’e çağrı yapan da oydu.

*15 Temmuz darbesini yapmaya kalkışan FETÖ’cü subayların önünü açan, o gece 251 insanın ölmesine yol açan da Sayın Kaftancıoğlu idi.

*En son olarak, yerel seçimlerde teröristlerin lideri Abdullah Öcalan’a aracı yollayan, terörden aranan kardeşi Osman Öcalan’ı devletin kanalı TRT’ye çıkarttıran da CHP’liler ve bu Kaftancıoğlu idi…

*Amerikalılarla birlikte Türkiye’de “Eğit-Donat” sloganıyla terörist yetiştirerek bunları Suriye’ye sokan ve Türkiye’yi tehlikeye atan da oydu, o…

*IŞİD’lileri korumak için İdlib’e asker yığan ve orada birçok şehit vermemize sebep olan da bu Kaftancıoğlu idi…

Bir yanında PKK, bir yanında FETÖ, bir kenarında da IŞİD…

Canan hanım idamlıksın idamlık!…

AVRUPA BİRLİĞİ NE YAPTIĞININ FARKINDA MI?
Cumhuriyet'ten Safa Uyar’ın haberinden öğreniyoruz ki Avrupa Birliği, kullandırdığı bir fon üstünden Ensar Vakfı’na destek olmuş. Haberde deniliyor ki: “Ensar Vakfı, gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan Avrupa Bilgi Ağı olan Eurodesk’in Türkiye’deki temas noktalarından biri oldu. Vakıf, Dışişleri Bakanlığı’na bağlı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yetkilendirildiğini belirtti.

Vakıftan yapılan açıklamada, “Ensar Vakfı’nın, Eurodesk Temas Noktası olarak gençleri Avrupa fırsat ve faaliyetleri hakkında bilgilendireceği; eğitim, sosyal ve kariyer hayatlarına katma değer katacak çeşitli proje ve etkinlikler ile danışanlarını bir araya getirerek hizmetlerine devam edeceği” kaydedildi. Ensar Vakfı Eurodesk Temas Noktası’nın hizmetlerinin ise temel olarak “soru yanıtlama, eğitim ve konferanslar düzenleme, destek verme” başlıklarını içerdiği aktarıldı.

Ne yazık ki AB ile Ensarcıların ilişkisi daha önce başlamış: “Ensar Vakfı’nın “Gençlik Fısıltıları” projesi de ağustos ayında, yine Türkiye Ulusal Ajansı tarafından AB programları kapsamında verilen hibeden yararlanmış ve proje, 31 bin 760 Avro hibe ile desteklenmişti.

AB ELÇİLERİ BİLMİYOR MU?
Ensar Vakfı’na bu fonun akmasını sağlayan aslında Tayyip Erdoğan iktidarı. Dışişleri Bakanlığı, AB ile ilgili yetkisini Ensarcılar için kullanmış; karşı taraf da kime fon aktardığını hiç sorgulamamış.

Hadi diyelim ki Avrupa Birliği’nin tepe yöneticileri bu Ensar Vakfı’nı tanımıyor; iyi de AB ülkelerinin Türkiye’deki büyükelçileri ve konsolosları ne yapıyorlar?

Bunlar, AKP Lideri Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın “Karımdan daha fazla Ensar Vakfı başkanıyla konuşuyorum!” dediğini bilmiyorlar mı?

Bunlar, Ensar Vakfı’nın resmi sitesine girip oradaki fotoğraflara bakmayı da mı akıl etmediler? Orada tek tip kadın yetiştirildiğini gösteren bu fotoğrafları AB idealinin neresine yakıştırıyorlar. Ensarcıların, “Dindar ve kindar nesil yetiştirmek” ile görevli bir AKP örgütü olduğunu şimdiye kadar öğrenemediler mi?

AB görevlileri, bu türlü siyasal dinci örgütlerin Avrupa Birliği ideallerine katı düşman olduklarını, Avrupa değer yargılarını hep kötülediklerini nasıl olur da bilmezler?

HELE TACİZ-TECAVÜZ İŞLERİ
Türk gençleri ile Avrupa Birliği’ni buluşturacak projelerin siyasal İslamcı bir örgütlenmeye verilmesi kabul edilemez. Türkiye’de bu işi yapacak bunca laik ve çağdaş örgütlenme varken kamuoyunda taciz ve tecavüz iddialarıyla gündeme gelmiş bir örgütlenme nasıl AB’nin iş ortağı olabilir?

AB ülkelerinin büyükelçileri eğer Ensar Vakıflarında patlak veren taciz-tecavüz iddialarının-vakalarının bazılarını öğrenmek istiyorlarsa onlara tarafımızdan yazılan “TARİKAT KUŞATMASINDAKİ TÜRKİYE/Halidi Cehennemi” adlı kitabımızın “Oğlancı ve Ensest Yanlısı Akım” bölümüne bir göz atmalarını öneriyorum.

Herkes bilmeli ki bizim çocuklarımızın Avrupa ile ilişkilerini düzenlemede Ensar Vakfı gibi bir örgüt asla aracı olamaz…