Toplumsal Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Mersinli üreticilerden 100 ton limon alındığını duyurmuştu. Yine CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin aracı olmasıyla İBB'nin üreticilerden satın aldığı 100 ton limon İstanbul'a gönderilmişti. İBB'nin limon alması bile yandaşları kudurttu. Dün bir kameramanla ve bir 'çakma' çiftçinin Ekrem İmamoğlu'na kurmaya çalıştıkları tuzağın görüntüleri ortaya çıktı.

Gazeteci Mine Kırıkkanat, tuzağı ortaya çıkarmasının ardından videonun ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada kameraman Mahmut'un kim olduğu sorusu sıkça soruldu. Yanıt ise Taylan Kulaçoğlu'ndan geldi. Mahmut Dölek isimli sahtekarın 24Haber, A Haber gibi yandaş kanallara "ısmarlama" haber yaptığını belirten Kulaçoğlu, "Ömer Tuncel de AKP'den nemalanan, Akdeniz adlı ajansta çalışan, figüran" dedi.

İmamoğlu'na kurulan limon tuzağı deşifre oldu: Beceremedin be Mahmut

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz ise yaptığı araştırmayla çok ilginç detaylara ulaştı. İmamoğlu'na kurulan limon kumpasının perde arkasını anlatan Özkiraz, kurgu video çekiminin AKP'li Burhan Arslan'ın bahçesinde yapıldığın açıkladı.

Özkiraz, sahte haber tüccarı Mahmut Dölek'in paylaştığı AKP'ye oy verdiğini gösteren fotoğrafı da aktardı.

A HABER MÜDÜRÜNÜN KANKASI
Öte yandan Özkiraz, sahtekar Dölek'in skandallarıyla bilinen A Haber Yurt Haber Müdürü Kerim Ulak'ın 'kankası' olduğunu da fotoğraflarla kanıtladı. 

Özkiraz'ın ulaştığı bilgiler şöyle: